DOJČENSKÁ FĽAŠA, KTORÁ JE O KVAPKU NAPRED

Nájsť správnu dojčenskú fľašu, ktorá bude spĺňať všetky požiadavky aj tej najnáročnejšej maminky si dnes vyžaduje celý pátrací tím. Výber je široký a možnosti nekonečné. Preto sme si vyhrnuli rukávy a vybrali to najlepšie z najlepšieho za vás, aby sme vám tak ušetrili hodiny strávené za počítačom, ktoré ako čerstvá mamička určite zužitkujete aj lepšie. 

Sklenenú či plastovú? Je lepšie kúpiť fľašu so širokým alebo zúženým hrdlom? Aký zvoliť prietok, tvar a materiál cumlíka? Otázok, ktoré je potrebné zodpovedať, je naozaj mnoho, no my sme pristupovali zodpovedne ku každej jednej z nich a sami si určili niekoľko ďalších požiadaviek, ktoré by podľa nás dojčenská fľaša mala spĺňať. 

Vedeli ste napríklad, že prehĺtanie vzduchu z fľaše je jednou z príčin detskej koliky, ktorá vedie k plynatosti? My sme pri výbere ideálnej fľaše mysleli naozaj na všetko, tak ako mamička na materskej Allison Piraud, ktorá bola nespokojná s doterajšími dojčenskými fľašami dostupnými na trhu. A tak prišla s vlastnou zdraviu nezávadnou fľašou vyrobenou zo silikónu. 

©ColombeClier 2018

PRÍBEH ZNAČKY ÉLHÉE

Allison, zakladateľka značky Élhée, túžila po vybudovaní etického a estetického vesmíru šitého na mieru svojim trom malým deťom. A tak prirodzene začala prehodnotením detskej fľaše s túžbou rozvinúť emocionálny a zmyslový rozmer tohto prvého predmetu náklonnosti. 

Allison, podráždená ľahko rozbitým sklom detských fliaš a skeptická voči údajnej neškodnosti nových plastových materiálov, zvolila najnovšiu generáciu medicínskeho silikónu. Ten je pre batoľatá absolútne bezpečný a neobsahuje žiadne toxické chemikálie škodlivé pre zdravie dieťaťa. Navyše má fľaša jedinečný, patentovaný uzatvárací systém, ktorý eliminuje riziko kontaktu mlieka a jeho výživných látok s akýmikoľvek inými materiálmi. 

Allison, obklopená tímom odborníkov odhodlaných k rovnakému dôslednému prístupu, testovala desiatky prototypov predtým, ako dosiahla vynikajúci konečný výsledok. 

Élhée fľaša je pružná, ľahká a príjemná na dotyk. Je navrhnutá tak, aby zaručovala zdravú výživu pre deti a rodičom ponúkla bezstarostné chvíle počas kŕmenia.

Pri vývoji bol kladený dôraz na každý detail od dizajnu po materiál. Prirodzená estetika Élhéé je svojím inovatívnym prístupom určená všetkým mamičkám, ktoré hľadajú spoľahlivosť prelínajúcu sa s eleganciou. 

AUTENTICKÝ DIZAJN 

Oči novorodenca zachytávajú jemne rozmazaný vesmír zložený z tvarov, ktoré sú pri vývoji čoraz známejšie. Bábätko začína rozoznávať lono, vyživujúce prsia a paže, ktoré ho objímajú a ukladajú k spánku. Dizajn dojčenských fliaš Élhéé rešpektuje výnimočnosť prvého pohľadu na svet, a práve preto je tvar fľaše inšpirovaný materskými krivkami. Svojim tvarom, pružnosťou a jemnosťou tieto fľaše verne kopírujú krivky ženského tela počas materstva.

BEZPEČNOSŤ A INOVATÍVNOSŤ

Zo všetkých materiálov dáva Élhée prednosť silikónu. Z dôvodu úplnej bezpečnosti svojich malých spotrebiteľov vyvinuli jedinečný revolučný tesniaci systém, ktorý zaručuje, že mlieko a jeho výživné látky nikdy neprichádzajú do priameho kontaktu s iným materiálom ako je silikónová fľaša a cumlík.

Aby splnili extrémne vysoké štandardy kvality a bezpečnosti, spoločnosť Élhée sa rýchlo vzdala materiálov, ktoré tradične používajú výrobcovia detských fliaš. Namiesto toho sa rozhodla pre najnovší lekársky silikón, vybraný s najvyššou možnou mierou starostlivosti. Táto nová nealergénna surovina je perfektne prispôsobená na kontakt s jedlými výrobkami a neobsahuje Bisfenol A a S, ani žiadne ďalšie chemické látky, ktoré by mohli ohroziť zdravie kojencov a malých detí.

Cumlík spĺňa rovnaké náročné kritériá bezpečnosti a pohodlnosti pre detí. Prirodzený a fyziologický tvar, ktorý je vyrobený z mimoriadne pružného silikónu, reprodukuje tvar bradaviek matky. Je tiež perfektne vhodný pre matky, ktoré chcú striedať dojčenie a kŕmenie z fľaše. Cumlík obsahuje ventil, ktorý znižuje nasávanie vzduchu počas sania, čím sa znižuje riziko detskej koliky. Je dokonale prispôsobený ústnej dutine dieťaťa, čím prispieva k jeho zdravému vývoju.

TEPELNE ODOLNÉ A ĽAHKÉ NA ÚDRŽBU

Detská fľaša má objem 150 ml alebo 240 ml a je vybavená fyziologickým cumlíkom veľkosti 1 (0-6 mesiacov). Na našom webe je možné zakúpiť si cumlíky pre väčšie bábätká. 

Fľaše Élhée je možné úplne demontovať. Originalita ich dizajnu zaisťuje dokonalú hygienu. Môžu sa totiž umývať ručne bez použitia kefy na fľašu alebo v umývačke riadu bez rizika poškodenia.

ČÍM SÚ ÉLHÉE DOJČENSKÉ FĽAŠE VÝNIMOČNÉ?

  • vysoko kvalitný lekársky silikón
  • unikátny a patentovaný dizajn
  • nadizajnované a vyrobené vo Francúzsku
  • tepelne odolné a ľahko umývateľné
  • jemne a prirodzene pôsobiaca textúra 

Táto dojčenská fľaša, ktorá je v čele inovácií, bola vyvinutá s výnimočným know-how. 

Aj keď je jej účel primárne praktický, predstavuje tiež úplne prvý fyzický predmet zavedeným do vzťahu rodič – dieťa. Tento objekt bezpodmienečného spojenia bude symbolizovať prvé mesiace života vášho dieťaťa. A aj keď toto obdobie ubehne naozaj rýchlo, práve tieto momenty sú vo vývoji kľúčové. Doprajte svojmu bábätku bezpečné a nezávadné kŕmenie, ktoré bude rešpektovať jeho zdravie a prispievať k správnemu rastu.

Dojčenské fľaše Élhée kúpite tu.