PRÍBEH E-SHOPU KIDSY.SK

Rok 2020 obrátil veľa ľuďom svet naruby. Aj nám. Ale trochu inak. Narodilo sa nám prvé dieťa a od tej chvíle už nič nie je tak ako predtým. Našťastie. A to bol prvý popud k vzniku online obchodu Kidsy.sk.

Každý rodič chce pre svoje dieťa len to najlepšie a najkvalitnejšie. My nie sme v tomto smere výnimkami. S naším prvorodeným prišli prvé dôležité otázky: Ktorá dojčenská fľaša je najlepšia? Ktoré značky detského oblečenia robia pekné veci na pohľad a pritom poctivo, ekologicky? Kde zoženieme krásne, zdraviu nezávadné stolovanie? Hračky bez chemikálií? Otázok pribúdalo a pribúdalo. A my sme na ne po večeroch hľadali odpovede.

No potom prišla tá najpodstatnejšia otázka: Čo ak nie sme jediní? Čo ak je veľa rodičov, ktorí robia to isté? Donekonečna hľadajú… Trávia hodiny na internete, len aby našli všetko to, čo hľadáme aj my. A tak sa zrodila myšlienka prísť s e-shopom, kde budeme predávať len také oblečenie, kozmetiku, hračky a stolovanie pre deti, ktoré by sme aj my sami zaobstarali pre naše bábätko. A vzniklo Kidsy.

Na Kidsy.sk nájdete len poctivé, ekologické, kvalitné, prírodné, dizajnové, zdraviu nezávadné produkty. Napríklad dojčenskú fľašu Élhée, ktorá má patentovaný dizajn a je vyrobená z toho najlepšieho medicínskeho silikónu. Alebo českú značku čisto prírodnej kozmetiky Anela, ktorá svoje mastičky a oleje vyrába ručne a podľa vlastných, originálnych receptúr. Ak ste milovníčky alebo milovníci škandinávskeho dizajnu, určite vás potešia produkty a oblečenie značiek Mushie a Konges Sloejd, či svetovo obľúbené cumlíky BIBS.

Veríme, že každý rodič si na našom e-shope Kidsy nájde to svoje, čo urobí jeho momenty s najdôležitejším človiečikom na svete ešte viac výnimočné.

Michal, Viki a Sebi