WIGIWAMA PREDSTAVUJE IDEÁLNY SVET NA HRANIE

WIGIWAMA PREDSTAVUJE IDEÁLNY SVET NA HRANIE 

Všetci vieme, že hra je podstatnou súčasťou vývoja nášho dieťaťa, ale často si neuvedomujeme, aká dôležitá v skutočnosti je. Hra je pre vývoj každého dieťaťa nevyhnutná – je to tá najdôležitejšia vec, ktorú môže robiť. Počas hry si deti rozvíjajú a zdokonaľujú prevažnú väčšinu zručností, ktoré budú potrebovať na dosiahnutie úspechu, od predstavivosti a manipulačných schopností až po socializáciu a emocionálnu inteligenciu. 

Našťastie, deti sú predurčené k tomu, aby boli zvedavé a hravým spôsobom skúmali svet okolo seba. 

Keď hovoríme o “hre”, nemusí ísť o zložitú zostavu alebo drahé hračky, ktoré robia tristo rôznych vecí. Jednoduchá hra, ktorá umožňuje vašim deťom pracovať rukami a telom, skúmať priestor a pozorovať okolie, často stojí len veľmi málo, ale prináša najväčšie ovocie. Stačí ísť na jednu prechádzku do prírody, ktorá zahŕňa behanie a skákanie, aby ste ocenili, ako si nájdu hru v každom prostredí.

PREMÝŠĽAJTE O VYBAVENÍ DETSKEJ IZBY

Vytvorenie bohatého a vzrušujúceho prostredia pre deti na skúmanie a hranie je veľmi dôležité. Dobre zvážte, aké hračky a doplnky umiestnite v ich detskej izbičke. Pamätajte, deti nepotrebujú veľa hračiek, omnoho dôležitejšie je každý predmet starostlivo vybrať tak, aby vášmu drobcovi uľahčil rôzne metódy učenia. 

Podstatné je tiež vytvoriť prostredie so správnou úrovňou “výzvy”. Či už ide o hrubú motoriku (napríklad skákanie na trampolíne) kognitívnu motoriku (predstieranie činností ako varenie) alebo jemnú motoriku (ukladanie). 

Starostlivý výber doplnkov a hier primeraných veku, im umožní zvládnuť výzvu a pocit úspechu nad svojím prostredím, čo ich potom povzbudí k tomu, aby s väčšou sebadôverou skúšali stále nové veci.

ZNAČKA OCEŇOVANÁ ZA DIZAJN

Značka Wigiwama vznikla v roku 2016 v Lotyšsku. Začala tvorbou teepee pre deti a teraz sa jej sortiment rozšíril na pôsobivú škálu rôzneho tovaru do detských izbičiek.

Wigiwama ponúka skvelý spôsob, ako deťom pomôcť rozvíjať fantáziu a zároveň ich priestor naplniť kvalitnými a štýlovými výrobkami.

Poslaním spoločnosti je vyrábať krásne doplnky vhodné do každej miestnosti v dome a pre každodenný život. Wigiwama vytvára hravé interiérové predmety z kvalitných materiálov, čo najzodpovednejšie s ohľadom na budúce generácie.

„Výrobky Wigiwama sa vyrábajú lokálne v našej vlastnej domácej továrni. Starostlivo vyberáme každého dodávateľa a pracujeme len s prírodnými materiálmi. Sortiment produktov je navrhnutý a vyrobený s ohľadom na nášho zákazníka číslo jeden – naše deti a s rešpektom k našim budúcim generáciám.“

WIGIWAMA A JEJ ZELENÁ CESTA K VÁM

Značka si potrpí na precíznosť a zodpovednosť. Sledujú a riadia každú fázu výroby textilu v ich vlastnej továrni. Látky sa farbia a potláčajú v Európe, výlučne pre značku Wigiwama. Posteľná bielizeň je ekologická a certifikovaná podľa GOTS. Výplne do vankúšov sú netoxické a hypoalergénne. Všetky textílie majú certifikát OEKO-tex triedy 1, čo je najvyššia klasifikácia v textilnom priemysle.

Ich fľaše na vodu sú vyrobené z nehrdzavejúcej ocele 18/8 a s viečkom bez BPA – hypoalergénne, bez chemikálií a bezpečné pre deti. Používanie plastov znižujú všetkými možnými spôsobmi – už polovica výrobkov je balená úplne bez plastov. Všetky škatule sú z kartónu, natreté farbami na báze vody a sú plne recyklovateľné. 

Wigiwama je svojou snahou o udržateľnosť a originálnym dizajnom veľkou inšpiráciou mnohým ďalším značkám. Ich produkty sú vyrábané s láskou a s dôrazom na detail. Vy ich určite oceníte pri vybavovaní detskej izbičky a vaši drobci pri každodenných hrách. Na našom eshope nájdete všetko od magických baldachýnov, cez teepee stany, podložky, vankúšiky až po sedacie vaky s rozkošnými uškami. Našu ponuku od značky Wigiwama nájdete tu.