JESENNÉ TIPSY Z KIDSY

Koniec opaľovačkám aj vzdušným šatočkám, rosničky už hlásia jeseň a s ňou prichádzajú chladné rána aj upršané dni. Ponúkame vám výber nevyhnutnej výbavičky pre malých potápačov a potápky teraz aj s pestrými jesennými zľavami.

Pršiplášť
Preč je ten starovek, kedy pršiplášť bol najnenávidenejším kúskom oblečenia. Všetky deti cestou do škôlky a do školy revali, lebo napriek útlemu veku vedeli, že v ňom vyzerajú ako hastroši.
Pršiplášte od Konges Sloejd, ktoré kúpite v Kidsy eshope, sú funkčné a pekné zároveň. Sú určené pre všetkých rodičov, ktorí sa snažia alebo musia svoje deti transportovať na bicykli aj v daždi.
Nám mimoriadne učarovalo farebné prevedenie Lemon, k dispozícii sú však aj roztomilé modely vo farbách Cherry blushCognac, teraz za skvelú cenu 39,90 eur.

Gumáky
Vďaka obuvníckemu remeslu a všetkým módnym ikonám slávia gumáky už niekoľko rokov comeback. Z neforemného kusu umelej hmoty, s ktorým sa mohlo nanajvýš tak do záhrady, sa stalo doslova maliarske plátno, ktoré je možné ladiť k rôznym kúskom oblečenia.

V našej ponuke nájdete roztomilé a ekologické detské modely od GRECH & CO, s nápaditými aplikáciami, ktoré rozžiaria aj ten najzamračenejší deň. Všetky gumáčiky navyše teraz ponúkame v zľave za cenu 29,90 eur. Doplniť ich môžete matchy-matchy šiltovkou tej istej značky za 38,90 eur.

Overaly
Aby ste nemuseli premýšľať, ktorú časť toho krehkého materiálu zapakujete do izolačného materiálu, zaobstarajte pokladíku termo-overal a na prechádzku sa môže ísť aj v sychravom a studenom počasí.
Napríklad termo overal TURBULANCE od Konges Sloejd má svoj aplikačný manuál doslova obsiahnutý v názve. V turbulentnom počasí ochráni detičky od 9 do 12 mesiacov teraz za akciovú cenu 59,90 eur.  

Pančušky
Nezabudnite, že posilniť treba i spodné vrstvy! V ponuke máme tieto nádherné unisexové pančušky od Konges Sloejd vo farbách zmrzlinky. Výber pančušiek sa tak môže zmeniť z krízového vyjednávania na zábavku „vyberiem si podľa chuti“. Výhodné 3-balenie vám teraz ponúkame za zľavnenú cenu 24,90 eur.