Už sa všetci tešíme na Ježiška!

Detské vianočné šaty Vintage FLOWER s modelkou. Smotanový podklad, všitý volán v ramenách, dlhý rukáv, prestrihnuté v páse, nariasená suknička. Vianočný motív červenej jarabiny a zeleného ihličia.
Detské vianočné šaty Vintage FLOWER s modelkou

Aj tento rok zavítali do nášho eshopu jeho veľvyslanci s predstihom a nachystali pre vaše deťúšky množstvo krásnych darčekov. Predstavte si, ako krásne sa budú vynímať pod vaším stromčekom!  

V dnešnom výbere vám predstavíme iba zopár z našich vianočných favoritov. Nájdete medzi nimi niečo do ruky, niečo na seba a aj malé retro pre seba. Kúsok scrollnite a stavíme sa, že dnes očká rozžiarime aj vám.

Vianočný XXL príbeh

Kto neľúbi rozprávky o Vianociach, ide z kola von! Vianočné príbehy v Kidsy milujeme a je nám úplne jedno, že sú všetky napísané podľa toho istého scenára! Na tento sa však nevieme vynadívať a veľmi by sme ho dopriali aj vám! Verte, neverte, detská knižka Ako myšiak Félix zachránil Vianoce bude darčekom pre celú rodinu.

Nesmrteľná MATRIOŠKA

Tu sa musí roznežnieť srdiečko snáď každému, kto zažil éru bacuľatých pestrofarebných bábik, ktoré nikdy neomrzelo skladať, rozkladať alebo aj maľovať. „Matriošky“ slávia svoj comeback v úplne novej zostave! Privítajte Mikuláša, snehuliaka, tučniaka, soba a ľadového medveďa. Môžete skladať na čas alebo sa len opájať vôňou dreva, z ktorého sú vyrobené.

Vianočný Dress Code

K štedrovečernému stolu je treba zasadnúť riadne ustrojený. A platí to bez výhrad pre všetkých členov domácnosti! Ak si na to nepotrpíte, pokojne to vybavte svetrom so sobom ála Bridget Jones alebo sa ozdobte ako jedlička. Svojej malej princeznej však doprajte pocit výnimočnosti a zadovážte jej vianočné šaty Vintage Flower! Budú sa fantasticky vynímať na besiedke aj vianočných fotkách.

Santa Claus is coming!

Kto neverí na Ježiška, k tomu príde Santa Claus! Bude mať toho veľa, tak aby k vám trafil, nezabudnite sa týždeň vopred obliekať do jeho klubových farieb a to vo dne aj v noci! Toto nádherné „tím Santa“ pyžamko Pere Noel máme, žiaľ, iba vo veľkosti pre detičky do jedného roka, ale rozhodne sa ním nechajte aspoň inšpirovať!

Pokojne ešte zostaňte…

Ak sa vám náš vianočný výber páčil, pokojne v našom eshope ešte pobudnite. Máme radi vaše návštevy a pripravených kopec ďalších darčekov. Všetci ste u nás vítaní.  Ďakujeme vám za priazeň, ktorú ste nám prejavili počas tohto roka a veľmi sa tešíme, až vás u nás opäť privítame v ten budúci.